Termes i Condicions

Les presents Condicions de Venda (en endavant “Condicions”), juntament amb altres condicions particulars que puguin establir-se, tenen per objecte el lloc web www.bacora.org (en endavant, el “Lloc Web”) així com les condicions de compra de productes a través d’aquest.

L’ús dels serveis del Lloc Web, així com l’adquisició de qualsevol dels productes oferts, suposa l’acceptació del Client o Usuari, sense reserves de cap classe, de totes i cadascuna de les presents Condicions. El registre en el Lloc Web i l’ús dels serveis comporta que les seves dades com Usuari passaran a formar part dels fitxers de bacora, i el seu tractament serà conforme al que preveu la Política de Privacitat, que l’Usuari declara expressament conèixer i acceptar .

bacora proporciona informació sobre productes i ofereix la possibilitat de la seva adquisició a través del Lloc Web. Les persones que desitgen adquirir productes hauran de completar el respectiu formulari de registre previ al procés de compra i seguir els passos que bacora li anirà indicant a través del Lloc Web.

Les presents Condicions juntament amb la Política de Privadesa i l’Avís Legal de el Lloc Web, són les úniques condicions aplicables a l’ús del Lloc Web i a la compra dels productes a través de la mateixa i substitueixen qualsevol altra condició. En conseqüència, l’Usuari que accedeixi a el Lloc Web, es registri i realitzi la compra de productes a través del Lloc Web accepta sotmetre i queda vinculat per les Condicions, la Política de Privacitat i Avís Legal tal com es trobin redactades en el moment en que s’accedeixi a la Web.

Tot Usuari que es registri a la Web ha de tenir, al menys, divuit (18) anys.

2.- OFERTA I PRODUCTES

L’oferta de bacora es limita als productes que apareixen a la pàgina web www.bacora.org. Cada producte indica el preu de venda al públic, incloent l’IVA. No s’inclouen en aquest preu les despeses d’enviament. El cost total de la comanda es comunicarà el client en el moment de realització de la seva comanda i amb antelació a l’acceptació de la mateixa. El preu dels productes serà el que apareix a la pàgina web en el moment de realització de la comanda.

Cadascun dels articles que venem, personalitzats o no, estan fets un a un amb processos manuals, per això necessitem un temps de producció dels mateixos d’entre 2 a 7 dies. Com els nostres productes són fets de manera individualitzada alguns articles poden diferir lleugerament dels altres, així com dels colors exactes que figuren a la web, sent l’objecte de les fotos que apareixen en la mateixa el aportar la major informació i presentació dels nostres productes, no obstant això el seu propòsit és orientatiu i no contractual.

Per a l’elaboració dels nostres productes seleccionem meticulosament materials i tintes d’alta qualitat, perquè la resistència sigui alta tenint en compte les cures que s’esperen de tot allò elaborat a mà.

  1. SISTEMA DE COMPRA

Per procedir a la compra del producte, l’Usuari, que haurà de ser major de divuit (18) anys, haurà de seleccionar el producte que vol comprar i afegir-lo a la Cistella. Un cop completada la selecció de productes objecte de compra, l’Usuari haurà de prémer la icona “Tramitar comanda”. A continuació, s’han d’indicar els productes seleccionats per la seva compra i l’Usuari haurà de seleccionar entre les opcions disponibles per a l’enviament dels productes a l’adreça indicada i la forma de pagament dels mateixos.

Les dades facilitades a bacora a través del corresponent formulari són elements identificadors i habilitadors per a accedir i efectuar les compres i tenen caràcter personal i intransferible.

  1. TERMINI DE LLIURAMENT

Els enviaments a Espanya (península) triguen aproximadament de 4 a 7 dies laborables una vegada confirmat el pagament per part del Client. En enviaments internacionals el termini de lliurament pot ser de 4 a 10 dies laborables, depenent de la destinació i l’empresa de transport indicada.

Un cop s’entregui el paquet a el servei de missatgeria, el Client rebrà un correu electrònic amb el número de seguiment de l’enviament. No ens responsabilitzem de les possibles demores de lliurament causades pel servei de missatgeria o condicions meteorològiques.

5.- formes de pagament

Les formes de pagament acceptades per bacora són:

PAYPAL o TARGETA. El client serà conduït a la web de PayPal a través de la seva plataforma de pagament segur. Un cop a PayPal podrà realitzar el pagament amb compte Paypal o amb targeta de crèdit.
Paypal podria retenir un import a manera de fiança o assegurança a l’intentar realitzar una compra amb la targeta en la seva plataforma, (sol ser uns cèntims o 1 €). Aquest import el reemborsarà PayPal en un mes aproximadament. El cobrament d’aquest import no garanteix que la compra estigui realitzada.

Un cop efectuat el procés de pagament, serà reconduït a www.bacora.org

TARGETA DE CRÈDIT (TPV virtual).

BIZUM.

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA. Si tries aquesta opció, al confirmar la teva compra et farem arribar un correu amb la informació del compte en què hauràs de fer l’ingrés. És important que tinguis en compte que només es començarà a produir la comanda un cop haguem rebut la confirmació de la transferència.

6.- ENVIAMENTS

En bacora.org fem productes personalitzats, per això necessitem un temps per al seu disseny i fabricació, que cal tenir sempre en compte, aquests temps poden variar des de 2 a 7 dies laborables, depenent si les personalitzacions són més minucioses.

Els terminis de lliurament i costos són els següents, sempre tenint en compte el nostre termini de disseny, personalització i fabricació:

Despeses d’enviament:

  • Enviaments Península: des de 6 €.
  • Enviaments a Balears: des de 6 €.
  • Enviaments a Canàries: des de 12 €.

Tingues en compte que les Illes Canàries no formen part del territori duaner de la UE, de manera que els enviaments poden estar subjectes a impostos i / o aranzels duaners. En la majoria dels casos, les taxes es cobren en el moment del lliurament del paquet, encara que és possible que rebis una notificació per correu sol·licitant-que et dirigeixis personalment a abonar aquestes taxes per poder rebre la teva paquet. L’import de les taxes pot variar segons el pes / import del paquet. En el cas dels enviaments a Canàries, bacora.org inclou en el cost de l’enviament el DUA d’exportació, al lliurament del producte, el destinatari haurà d’abonar el DUA d’Importació i l’IGIC.

Les taxes de enviar a la Unió Europea i Internacional varien depenent del pes, dimensions del paquet i país de lliurament.

L’enviament és gratuït per compres superiors a 100 € a L’Estat Península.

Els enviaments es realitzen mitjançant servei de missatgeria. Els costos d’enviament inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

S’entén com enviament el lliurament dels articles en domicili o adreça especificada pel client durant el procés de realització de la comanda, limitant-se com a zones de lliurament les relacionades dalt. bacora.org lliurament les comandes a el servei de missatgeria en un termini màxim de 72 hores. bacora.org no es fa responsable de les possibles demores de lliurament causades pels serveis de missatgeria o per condicions ambientals extremes.

Generalment fem servir MRW i UPS per a comandes internacionals. En el cas que MRW o UPS no aconsegueixi fer el lliurament de la comanda, deixaran el paquet en estat de ABANDONAMENT, tenint el client 3 mesos per realitzar la recollida. Passat aquest temps la comanda es destruirà i no serà possible recuperar els productes ni l’import de la comanda.

7.- DEVOLUCIONS

Sinó està satisfet amb el producte rebut, tens 14 dies hàbils per a la seva devolució, comptats a partir del dia en que rep la mercaderia, per a això, haurà de notificar-nos via correu electrònic distri@bacora.org, indicant totes les dades de la seva compra.

En aquells articles personalitzats, no oferim devolucions o canvis, llevat que el producte arribi defectuós o ens hàgim equivocat al seguir les seves instruccions, cas en el qual bacora.org es farà càrrec de les despeses corresponents i li enviarà una producte nou o li reemborsarà els diners .

En tot cas, per obtenir un reemborsament o canvi, l’article ha d’estar sense ús, i ser retornat a bacora.org en el seu embalatge original.

Un cop haguem rebut i inspeccionat la mercaderia, li enviarem un correu electrònic notificant-li que hem rebut el paquet i que procedirem a enviar-li un nou article o tornar-li els diners. En cas de devolució de diners, ho farem utilitzant el mateix mètode de pagament que vostè utilitzo a el principi. El temps en què els seus diners aquest efectiu varia depenent de el banc emissor de la targeta de crèdit.

Per retornar la mercaderia, ha d’enviar-la a: Carrer Ausiàs March 25, 46837 Quatretonda. Recomanem sempre que utilitzi el servei d’enviament que li ofereixi un nombre de seguiment.

8.- PREUS

Els productes es vendran a el preu que s’indica, sent vigent el que es recull en el moment de la confirmació de la comanda per part de client. bacora.org es reserva el dret a modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avís.

9.- DRETS DE o la propietat

Totes les il·lustracions, dissenys, imatges, nom de la botiga, fotos de la botiga i qualssevol altres elements que conformin la nostra pàgina web, són propietat de bacora.org i estan protegides per la llei de propietat intel·lectual. Qualsevol mal ús pot ser perseguit legalment.

Queda expressament prohibida la reproducció dels continguts que apareguin en www.bacora.org acord amb l’article 32.1 de la LLEI 23/2006, text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual.

10.- RECLAMACIONS

Tenim a disposició dels clients un full de reclamacions la qual es pot sol·licitar escrivint a distri@bacora.org

  1. Protecció de dades

A l’adquirir els nostres productes o al visitar la nostra pàgina web des del teu ordinador, el teu tauleta o el teu telèfon, pots autoritzar-nos a que utilitzem la teva informació personal. Tota la informació que ens proporciones és confidencial. A l’efecte de Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), bacora.org és l’entitat responsable de recopilar aquesta informació. Processarem les teves dades d’acord amb el que disposa la LOPD i altres lleis aplicables. Et garantim que la informació es recopila seguint totes les mesures de seguretat necessàries. Si tens algun dubte sobre aquesta política o sobre la privacitat de les teves dades, pots llegir l’apartat de Avís Legal on trobaràs informació més detallada, o pots posar-te en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic distri@bacora.org

  1. Llei aplicable i jurisdicció

Les presents Condicions Generals es regeixen per la normativa espanyola vigent, i en concret per: Codi Civil; Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei General per a la Defensa de Consumidors i Usuaris; Llei 7/98, de 13 d’abril, de condicions generals de la contractació; Llei 7/96, de 15 de gener, d’ordenació del Comerç Minorista; Directiva 2000/31 CE de Parlament Europeu i de Consell de 8 de juny; Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic; Llei 23/2003, de 10 de juliol, de Garanties en la Venda de Béns de Consum i la normativa que les desenvolupen. Les parts, amb expressa renúncia al seu propi fur, accepten com a legislació rectora de el present contracte l’espanyola i se sotmeten per a la resolució de quants litigis poguessin derivar-se de la mateixa als jutjats i tribunals d’Ontinyent.